web analytics
Meld je aan!
Geef je NU op voor de Noorder Wakeboard Challenge 2022!
NWC Poster
NWC 2022 poster wakeboard competitie
Wil je de poster printen?
Klik dan op de afbeelding (4MB).
Volg NWC
Volg NWC facebook pagina - social media Volg NWC Instagram pagina - social media

Ook tweede tourstop in de NWC 2022 afgelast

Helaas… vanwege te weinig aanmeldingen is ook de tweede tourstop in de NWC 2022 afgelast. Er zal komende zondag geen wedstrijd worden georganiseerd in Enschede. 🙁

Het is wel vaker gezegd: wakeboarders melden zich last minute aan en gokken daarmee erop dat het wel goed komt. Maar een organisatie kan daar niet op bouwen. Die moet van tevoren weten hoeveel mensen er komen. Op het moment dat WakeClub en Waterski Twente beslisten of ze wel of niet de wedstrijd zouden laten doorgaan, was het aantal aanmeldingen bedroevend laag. Hoewel er daarna nog wel een aantal aanmeldingen zijn binnengekomen was het besluit al genomen en waren afspraken afgezegd.

Daarom willen we alle riders nogmaals benadrukken dat het belangrijk is om je op tijd op te geven voor een tourstop. Anders loop je het risico dat de wedstrijd dus niet doorgaat. De mensen van de organisatie geven echter nog niet op: er wordt nog wel gekeken of de wedstrijd op een later tijdstip dit jaar alsnog georganiseerd kan worden.

Klik hier om je op te geven voor de volgende tourstop, op 3 juli in Harkstede, met de mogelijkheden om ook voor opvolgende tourstops aan te melden.