web analytics
Meld je aan!
Geef je NU op voor de Noorder Wakeboard Challenge 2019!
NWC Poster

Wil je de poster printen?
Klik dan op de afbeelding.
Volg NWC
Volg NWC facebook pagina - social media Volg NWC Instagram pagina - social media

Tourstop 4: Groningen

Oeh… spannend! Bij de NWC Tourstop 4: Groningen op 19 september wordt voor het eerst in de Noorder Wakeboard Challenge een tweemast installatie gebruikt! WakePark Groningen verwelkomt jou bij dit evenement.
WakePark Groningen Noorder Wakeboard Challenge Tourstop 4: GroningenJa, dat lees je goed: een tweemast installatie! Het perfecte podium om jouw tricks te laten zien in een compactie, krachtige run. Naast een mooi aantal obstakels is een tweemaster ook prima geschikt om inverts (air tricks) te laten zien.

Coronamaatregelen

Denk er wel om dat deze datum onder voorbehoud is, vanwege de coronamaatregelen. De organisatie houdt zich het recht voor om tot maximaal 48 uur van tevoren het evenement uit te stellen naar een latere datum.

Verder moet je rekening houden met het feit dat je geen gebruik kunt maken van de kleedruimte en horeca. Alle deelnemers moeten altijd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar houden en bezoekers moeten toekijken vanaf de kant.

contactgegevens organisatie

Geef je NU op voor de Noorder Wakeboard ChallengeJe kunt op de volgende manieren contact opnemen met WakePark Groningen:

Meer informatie